Festa Krasniqi Photography

  Prishtina, Kosovo

 • Emri Festa Krasniqi Photography
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje une jam Festa Krasniqi nga Prishtina, me fotografi merrëm që nga viti 2012 , unë aktualisht merrem me fotografi Fashion , por edhe me fotografi të fejsave, martesave etj. Kam marrur pjesë në shumë evente dhe në sfilada mode, në Prishtinë dhe jasht Priahtinës. Gjitha fotografit ca unë i realizoj janë të gjitha në ambient të hapur.

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Paketa 1 : 1 fotoaparat 100€ - çmimi bazë (restorani)
 • Paketa 2 : 1 fotoaparat 200€ - çmimi në shtëpi dhe restoran

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Synetia
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Prishtinë