Bakir Haxhimurati

 50 Xhelal Kasapi, Rahovec, Kosovo

  • Emri Bakir Haxhimurati
  • Emri i ahengut
  • Paketat ofertuese
REZERVOJE TANI

Detajet

Pershendetje nga Foto Bakiri!

I Lirë

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë