Bes Rudi film & Photography

  Gjakovë Kosovo

 • Emri Bes Rudi film & Photography
 • Emri i ahengut
 • Paketa që dëshironi*
Merr çmimin

Detajet

Unë, Bes Rudi, jam nga qyteti i Gjakovës. Tashmë janë bërë shumë vite përvoje pune në industrinë e filmit dhe fotografisë. Nga tërë këto vite unë dhe bashkëpunëtorët e mijë jemi munduar të jemi sa më koherent në aspektin teknologjik si dhe, shumë korrekt dhe transparent me klientët tonë. Ne, në përdorim kemi aparaturën më modern të mundshme dhe, vazhdimisht e ripërtërijmë atë. Realizimet tona fotografike janë të një cilësie vërtetë të lartë dhe jemi ndër më të kërkuarit në tregun vendor. Besoj se shumë shpejt do të kalojmë edhe në vendet tjera shqipfolëse.

 

Tani, ju ftojmë, shumë lehtë e shpejt, të na gjeni dhe, pse jo, edhe të na rezervoni edhe në platformën MyDasma. Ne do të mundohemi të qëndrojmë pran jush kudo dhe kurdoherë. Kliko në ‘Negocio çmimin’ dhe, pas pak, takohemi ‘Live’ po këtu në MyDasma. Ne s’kemi arsyeje të largohemi nga sistemi i MyDasma.

 

Gjithë të mirat nga unë Besi!

Paketat ofertuse

  Emri i ahengut : Dasma
 • Paketa 1 : 1 kamerë + 1 aparat
 • Paketa 2 : 2 kamera + 2 aparata
 • Paketa 3 : 2 kamera + kran-kamera + 2 aparata
 • Paketa 4 : 3 kamera + kran-kamera + 2 aparata
 • Paketa 5 : 3 kamera + kran-kamera + gimbal + drone + 3 aparata
 • Paketa 6 : Extra photo shooting + incizim i zërit direkt nga mixeta - Love story profesional

  Emri i ahengut : Konagjeqi
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Fejesa
 • Paketa 1 : 1 foto-aparat -100€

  Emri i ahengut : Synetia
 • Paketa 1 : 1 foto-aparat -100€

  Emri i ahengut : Datëlindja
 • Paketa 1 : 1 foto-aparat -100€

  Emri i ahengut : Semi-matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Matura
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Koncerti
 • Asnjë paketë nuk u gjet

  Emri i ahengut : Nëse diçka tjetër, të lutem, shkruaje!
 • Asnjë paketë nuk u gjet

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

Vendi në hartë

Gjakova