Rudina sojeva ballet

  Ferizaj, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje.Unë jam një balerinë profesioniste që realizoj cdo lloj vallëzimi si : klasik,hip hop,kontenporan,neoklasik,mjafton qe ju të mbeteni të kënaqur.Nëse dëshironi një balerinë moderne dhe me frymë ritmike për eventet tuaja ,te unë e keni derën e hapur.Më rezervoni nëpermjet MyDasma dhe përvoja imë 10 vjecare në këtë fushë sdo ju zhgënjejë. Ju mirëpres!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Asgjë nuk është listuar deri më tani.

Vendi në hartë

Ferizaj