Hotel Amazona

 Milloshevë, Kosovo

  • Min.njerëz 50
  • Max. njerëz 400
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Hotel 'Amazona' është një hapsirë e mrekullueshme për organizimin e eventit tuaj, me 2 restaurante tejet luksoze, me një sallë të madhe të dasmave, dhe një kuzhinë shumë profesionale e cila i ka kuzhinierët më të mirë në vend që përkujdesen që ushqimi për ahengun tuaj të jetë i shijshëm, përveç tjerat hoteli jonë ka 27 dhoma me 4 yje, 2 salla të konferencave, 2 restaurante. Faleminerin për besimin ndër vite, tani ne jemi edhe në platformën MyDasma nga ku edhe mund të na rezervoni, shpejtë, lehtë dhe sigurt. Ju mirëpresim!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

*KOKTELLI *
Fontana e çokollatës
*KANAPE*
Ushqim i ftohtë në rrmojsa
*PARAGJELLË E FTOHTË*
Kaçkavall i fërguar, ose piroshki
*SALLATË E PËRZIER*
*SEZONALE*
*USHQIM KRYESOR*
Pjekje viçi, medalion viçi, pulë ose bombicë e mbushur, garniri - patate, perime, 2 lloje sosash
*PIJET ALKOOLIKE DHE FRESKUESE*
Lëngjet e gazuara dhe të pagazuara, birra të Pejës, Lashko, verërat vendore, raki rrushi, raki kumbulle, vodka, smirnoff

Pajisje

  • Ashensori
  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojrave për fëmijë
  • Pishina
  • Dhoma nënave dhe foshnjave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.