Kompleksi Elan

 Pestovë - magjistralja Prishtinë-Mitrovicë

  • Min.njerëz 300
  • Max. njerëz 400
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Kompleksi ELAN PETROL, me pronar Azem Azemin, gjendet në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë në Pestovë të Vushtrris.

 

Në gjirin e vetë posedon stacionin e karburanteve, restorantin, këndin e lodrave për fëmijë, supermarketin (të gjithat në shërbim të klienteles - 24/7), si dhe autolarjen.

Jemi të mrekulluar t’ju njoftojmë se, këtë vit, kemi hapur edhe Sallën e Dasmave dhe ahengjeve familjare. Një vepër vërtetë maestrale arti.

 

Salla është konstruktuar në stilin modern dhe, gjithsesi, ngërthen në vete edhe elementë të bukur tradicionalë. Kompleksi ynë posedon dhomë të veçantë për çiftin, një hapësirë të bollshme përdorimi dhe një terracë eksluzivisht vetëm për fishekëzjarret, të cilat vetëmse ia shtojnë bukurinë ambientit tonë. Tek Kompleksi Elan ju i keni të gjithat; shërbimin ekskluziv, ambientin si në përralla, ushqimin magjik, etj. Madje edhe ëndrrat tuaja, ne, lehtësisht, i bëjmë realitet.

 

Ejani dhe shijojeni të veçantën! Kliko “Merr çmimin” dhe, brenda pak çastesh do të jemi “LIVE” me ju këtu në MyDasma.

 

Ne jemi, gjithmonë, në shërbimin tuaj.

 

Ju mirëpresim në Elani Kompleks!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

**PARAGJELLË E FTOHTË**
Proshutë viçi
Suxhuk bosna
Djath sharri
Kaçkavall
Urnebes
Sallatë ruse
**PARAGJELLË E NGROHTË**
Kofshë pule me sos
Patate
Speca
Djath
**SALLATË SEZONALE**
Iceberg
Tranguj
Domatin
Karrotë
Misër
Spec i kuq
Ullinj
Dresing sos limon
**DARKA**
Biftek
File pule
Perime të freskëta
Fefer sos
Sos këpurdhash
**PIJET JO-ALKOOLIKE**
Ujë natyral 0.75L
Ujë mineral 0.75L
Lëng portokalli 0.20L
Lëng vishnje 0.20L
Lëng pjeshke 0.20L
Lëng molle 0.20L
Coca Cola 0.25L
Fanta 0.25L
Shwepps 0.25L
**PIJET ALKOOLIKE**
Verë e kuqe vendore 0.75L (Therandë)
Verë e bardhë vendore 0.75L (Therandë)
Votkë
Stock
Gin
Chivas
Jagermeister
Raki shtëpie
Birrë Peja
Birrë Shkupi
Birrë Llashko
**DESERT**
**PARAGJELLË E FTOHTË**
Proshutë viçi
Suxhuk bosna
Djath
Kaçkavall
Portokall
Sallatë
Ullinj
**PARAGJELLË E NGROHTË**
Rolladë pule me perime
Pire e patateve
Sos
**SALLATË SEZONALE (SHOPE)****
Tranguj
Domate
Spec
Djath
Ullinj
**DARKA**
Gjoks pule
Medalion viçi (shërbehet me perime të freskëta dhe dy lloje sosi)
**PIJET JO-ALKOOLIKE**
Ujë natyral 0.75L
Ujë mineral 0.75L
Lëng portokalli 0.20L
Lëng vishnje 0.20L
Lëng pjeshke 0.20L
Lëng molle 0.20L
Coca Cola 0.25L
Fanta 0.25L
Shweps 0.25L
**PIJET ALKOOLIKE**
Verë e kuqe vendore 0.75L (Therandë)
Verë e bardhë vendore 0.75L (Therandë)
Votkë
Stock
Raki shtëpie
Birrë Peja
Birrë Shkupi
Birrë Llashko
**DESERT**

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojrave për fëmijë
  • Dhoma nënave dhe foshnjave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.