Hasi Imperial

 Demjan, Kosovë

  • Min.njerëz 150
  • Max. njerëz 700
  • Çmimi €14.00 për njeri
REZERVOJE TANI

Përshkrimi

Hasi Imperial eshte njeri nder restorantet me te frekuentuar ne Kosove dhe me gjere. Me nje interior dhe eksterier te pashoq dhe nje pozite jashtezakonisht te lakmueshme, salla e ahengjeve Hasi Imperial mund te zere brenda me shume se 700 persona. Kjo, madje, e perdallon ate nga restorantet tjera me me fame. Kjo bukuri e krijuar ne Demjanin pitoreskt, rreze vargbjeshkeve ne kufirin me shtetin meme, Shqiperine, ka pritur dhe pret me dhjetra, qindra dhe mijera gazmende nga e mbare shqiptaria. I perbere nga nje staf i mrekullueshem dhe me meny fantastike, Hasi Imperial ju pret per rezervimet e radhes per festat tuaja apo me te dashurve tuaj. Ne, jo vetem qe ju ofrojme sherbim gjate dasmes tuaj, por edhe dashuri dhe ngrohtesi shpirterore. Me Hasi Imperial, zhgenjimi nuk ka kuptim. Andaj, ejani shikojeni dhe merreni sado pak nga shpirti yne fisnik! Rezervoje tani Hasin Imperial dhe shijoje bukurine e tij. Hajde dhe jetesoje enderren tende ne vendin ku realiteti duket si ne enderr. Ushqimi i mrekullueshem dhe pijet jashtezakonisht freskuese do t'ju bejne te dilni me krahe nga Hasi Imperial. Mos u mendo dy here, por rezervoje kete bukuri te rralle nga Hasi antik. Respekt, Hasi Imperial

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

Paragjellë e ftohët (sallata të ndryshme (sezonale) proshute, kaçkavall, vaj ulliri, buke pogaçe, kikirika, mollë, banane, pemë dhe fruta vendorë, etj.) 1 pjate per 5 veta
Gjella kryesore -nga skara (vishlle. pleskavica, mish i bardh i pulës, mish viçi)
Embelsira (Torta, torat pesëkatëshe)
Pijet joalkoholike (coca-cola, schweppess, lëng pjeshke, lëng molle, vishnje, ujë mineral, etj,)
Pijet alkoholike (birrë e Pejes, verë e kuqe/bardh, raki rrushi, vodka smirnof, stock)

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  I Lirë (dispozicion)
  I zënë
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
1. 2019-04-20 20:00:00 2019-04-21 00:00:00
2. 2019-04-27 09:00:00 2019-04-27 17:00:00
3. 2019-05-19 09:00:00 2019-05-19 17:00:00
4. 2019-06-29 09:00:00 2019-06-29 17:00:00
5. 2019-07-19 09:00:00 2019-07-19 14:00:00
6. 2019-07-21 09:00:00 2019-07-21 14:00:00
7. 2019-07-27 09:00:00 2019-07-27 14:00:00
8. 2019-07-27 20:00:00 2019-07-28 00:00:00
9. 2019-07-28 20:00:00 2019-07-29 00:00:00
10. 2019-07-29 20:00:00 2019-07-30 00:00:00
11. 2019-07-31 09:00:00 2019-07-31 14:00:00
12. 2019-08-03 09:00:00 2019-08-03 14:00:00
13. 2019-08-03 20:00:00 2019-08-04 00:00:00
14. 2019-08-04 09:00:00 2019-08-04 14:00:00
15. 2019-08-05 20:00:00 2019-08-06 00:00:00
16. 2019-08-07 09:00:00 2019-08-07 17:00:00
17. 2019-08-07 20:00:00 2019-08-08 00:00:00
18. 2019-08-14 09:00:00 2019-08-14 12:00:00
19. 2019-08-17 09:00:00 2019-08-17 17:00:00
20. 2019-08-17 20:00:00 2019-08-18 00:00:00
21. 2019-08-21 09:00:00 2019-08-21 14:00:00
22. 2019-08-26 20:00:00 2019-08-27 00:00:00
23. 2019-08-28 20:00:00 2019-08-29 00:00:00
24. 2019-09-08 20:00:00 2019-09-09 00:00:00

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.