Kushtrimi Imperial

  • Min.njerëz 150
  • Max. njerëz 400
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

test

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

Asnjë paketë ushqimore dhe pije s’është në dispozicion

Pajisje

  • Parkingu i makinave
  • Sheshi i lojrave për fëmijë
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.