Hotel Mondial

 Rr. Muhamet Gjollesha, Nd 90, Tiranë, Albania

  • Min.njerëz 50
  • Max. njerëz 90
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Mirë se vini në "Hotel Mondial", njëri nga hotelet më prestigjioz në Tiranë dhe jo rastësisht mban katër yje. Me arkitekturën e tij unike, "Hotel Mondial" kombinon, në mënyrë harmonike, ambientet moderne me elegancën dhe luksin e dizajnit neoklasik, duke krijuar një atmosferë të veçantë kozmopolitane. "Hotel Mondial" u krijua në vitin 1991 si bar dhe restorant dhe pas vitit 1997 u zhvillua si hotel. Në vitin 2016 hoteli u rindërtua tërësisht. Të gjitha dhomat tona komode janë të pajisura me stil dhe funksionojnë sipas teknologjisë bashkëkohore të bashkuara me një stil neoklasik. Hoteli ka kategori të ndryshme, si sallë ahengjesh (dasmash), suite, deluxe, dhoma superiore dhe standarde. Në "Hotel Mondial" ëndrrat bëhen realitet vetëm brenda një nate. Urdhëroni dhe na rezervoni, tashmë, edhe në Platformën MyDasma! Ju mirëpresim!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

Mixed antipaste with cheese and salami
In the middle of the table: Mushrooms with cheese and green beans Grilled peppers with feta cheese Potato salad Traditional Albanian fergese
Veald escalope with pepper souce and vegetables
Oven backed lamb with potatos
Strudel with vanilla ice-cream
Fresh fruit of the season
White & red wine, raki, beer, fresh & water drinks
Price 42 €/ person
Antipasta with ham and different cheese
In the middle of the table: Meat balls Albanian style with sauce Grilled vegetables Marinated eggplants
Home made ravioli with butter ,sage and lemon
Chicken involtini with integral rice on cheese sauce
Grilled steak aromatized with rosemary and oven baked potatos
Chocolate souffle with ice-cream Fresh fruit of the season
White & red wine, raki, beer, fresh & water drinks
Price 45€ / person

Pajisje

  • Parkingu i makinave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.