Bar Restorant Piceri "Karaj"

 Pranë rrugës "Ramazan Bastari", Dajt, Linzë, Tiranë, Shqipëri

  • Min.njerëz 100
  • Max. njerëz 280
  • Emri i ahengut
  • Çmimi për njeri
Merr çmimin

Përshkrimi

Bar Restorant Piceri "Karaj" është vendi i duhur për ta realizuar dasmën tuaj ashtu siç e keni menduar ju vetë. Restorant "Karaj" ofron një ambient të ngrohtë dhe familjar për të dashurit tuaj, pamje madhështore të qytetit, si dhe një kuzhinë speciale dhe të shijshme. Rezervoje sot restorantin tonë në MyDasma dhe ju mirëpresim për t'i festuar së bashku gëzimet tuaja. Ju mirëpresim!

Paketat ofertuese të ushqimit dhe pijeve

Antipasta (Rosto , Proshute Sallam , Veze , Sallate Ruse , Romstek etj )
Sallata (Perime+Xaxiq)
Tava Dheu 1+4 persona
Nje berxolle + Shishqebap me patate furre
Biftek + Byrek ose eskallop pane kerpudhe
Mish qingji 200 gr
Frutat e stines
Embelsira + torta e ciftit
Pijet alkolike (Vere e kuqe/bardhe , Raki , Birra Amstel etj )
Pijet Joalkolike (Cola , Fanta , uje me/pa gaz )
*Pijet jane pa limit
**Stilimi behet falas nga restoranti
Antipasta (Rosto , Proshute Sallam , Veze , Sallate Ruse , Romstek etj )
Sallata (Perime+Xaxiq)
Tava Dheu 1+4 persona
Nje berxolle + Shishqebap me patate furre
Biftek + Byrek ose eskallop pane kerpudhe
Mish qingji 200 gr
Frutat e stines
Embelsira + torta e ciftit
Pijet alkolike ( Raki , Birra Amstel etj )
Pijet Joalkolike (Cola , Fanta , uje me/pa gaz )
*Pijet jane pa limit

Pajisje

  • Parkingu i makinave
# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Vendi në hartë

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.