Filtrat

TË GJITHË KËNGËTARËT

Adelina  Kryeziu

Adelina Kryeziu

ÇmimiNegocio çmimin
  Prizren, Kosovo
Përshkrimi

Përshëndetje nga unë Adelina Kryeziu. Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktive nëpër ahengje të ndryshme

Alban  Ibrahimi

Alban Ibrahimi

Çmimi: €1 800,00
  Ferizaj, Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Alban Ibrahimi. Jam nga qyteti i Ferizajt. Muzika për mua është vetë jeta. E dua atë siç e dua dhe jetën. Kam nisur të këndoj qëkur isha fëmijë. Unë, mund të vij në ahengun tuaj vetëm me një pianist, klarenetist, kuptohet, zërimin, gjithashtu. Në këtë rast, çmimi im është

Albina  Jahjaga

Albina Jahjaga

ÇmimiNegocio çmimin
  Therandë, Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Albina Jahjaga nga Theranda. Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej vendit. Ju njoftoj se, tani e tutje, edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju,

Anjeza  Qose

Anjeza Qose

Çmimi: €500,00
  Lezha, Albania
Përshkrimi
Unë jam Anjeza Qose. Kam lindur në qytetin e bukur të Gramshit. Pasioni për muzikën ka nisur që në fëmijerinë time ku merrja pjesë në festivalet e Pallatit te kulturës së Gramshit. Më pas kam vazhduar të merem me muzikë moderne dhe kam realizuar dy klipe në këtë zhandër muzike. Kam

Antigona  Goca

Antigona Goca

ÇmimiNegocio çmimin
  Ferizaj, Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Antigona Goca nga Ferizaj. Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej vendit. Ju njoftoj se, tani e tutje, edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju,

Arbër  Maliqi

Arbër Maliqi

ÇmimiNegocio çmimin
  Gjilan, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje për të gjithë ju në MyDasma! Unë jam Arbër Maliqi. Jam nga Gjilani i Kosovës. Sapo kam perfunduar Akademine muzikore ne Prishtinë, ne drejtimin e Kantos – Solokendim. Kendoj kryesisht keng artistike, kenge popullore dhe argetuese. Tashme, edhe une jam pjese e platformes MyDasma

Ardian  Limanmera

Ardian Limanmera

Çmimi: €2 000,00
  Rahovec, Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Ardian Limanmera nga Rahoveci, Kosovë. Nëse dëshironi që dasma juaj të jetë gjatë në mendjet e njerëzve, me një atmosferë bombastike, me këngë e valle pa ndërprerje, atëherë një shans të tillë, tashmë, e keni. Dua t’ju njoftoj se, nga tani e tutje, edhe unë jam pjesë

Aroilda  Albrahimi

Aroilda Albrahimi

ÇmimiNegocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Unë jam Aroilda Albrahimi nga Tirana. Nga tani e tutje edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju, tashmë, mund të më gjeni dhe rezervoni këtu në MyDasma pa as edhe më të voglin problem. Mos prit, mirëpo më rezervo tani dhe ne do të shihemi së shpejti në eventin tuaj! Nga unë, Aroilda,

Artiol  Sulejmanasi

Artiol Sulejmanasi

ÇmimiNegocio çmimin
  Korça, Albania
Përshkrimi
Unë jam Artiol Sulejmanasi nga Korca, nga Shqipëria. Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej Shqiperisë, vendeve tjera shqiptare si dhe në diasporën e madhe