Every week I share a new blog post with spiritual lessons and practical steps. Here you'll find all my posts to help you deepen your spiritual connection, strengthen your relationships, manifest your desires, live your purpose and feel good!

Brenda MyDasma i ke 2 blogje (Blogs):

Njëri për Bizneset (butoni i zi) - këngëtarët, restorantet, fotografët, kameramanët, floktaret, grimeret, dekoret, DJ, etj.

Tjetri për Anëtarët (butoni vjollcë) - ata që kërkojnë të bëjnë rezervime në MyDasma.

Tani, nxito dhe regjistrohu sa më parë në njërën prej tyre.

business-iconA jeni biznes festash/dasmash?
business-iconA keni një aheng/dasëm që do ta organizoni?

3 rregulla të thjeshta: Si të kursesh për dasmën tënde

Si ta suprizosh partnerin në dasmën tënde

MyDasma ofron FALAS opsionin “Dasma Planner”

Diana Event apo Elisa Event? Po ti kë do zgjidhje?

Nga Franka Ikonomi: Si të ruash qetësinë në ditën e dasmës

Si të zgjedhësh fotografin e duhur për dasmën tënde