Rexhije Fazliju

  Kumanovo, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga unë Rexhija! Që në adoleshencë unë kam nisur të këndoj. Fillimisht kam kënduar nëpër koncerte, pastaj nëpër festivale të ndryshme, nëpër ahengje të vogla e të mëdha familjare gjithandej, në Maqedoni, Kosovë, etj. Unë, gjithashtu, dua të përmend se kam kënduar edhe jashtë shtetit, si në Gjermani, Zvicërr, etj. Preferencat e mia të përgjithmonshme janë festat familjare, si për shembull: dasmat, fejesat, konagjeqet, synetitë, etj. I preferoj ato sepse, ndoshta, kam kënduar tashmë për shumë kohë dhe më pëlqen disi atmosfera e cila krijohet brenda restoranteve të mbushura përplotë me mysafirë. Thjeshtë, ndihem shumë rehat në mesin e tyre (mysafirëve). Pastaj, unë gjithmonë mundohem ta jap maksimumin tim. S’dua që asnjë prej mysafirëve të dalë nga aty i pakënaqur. Dua që gëzimin dhe dalldinë ta shoh në çdo fytyrë të çdo dasmori që është i pranishëm në restorant. Andaj, mos hezitoni, por hapeni bisedën me mua këtu në MyDasma, sepse s’do të zhgënjeheni kurrsesi. Shtype ‘Merr çmimin’, dhe shihemi brenda minutash! Respekt pa fund nga unë Rexhija!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë