Blond Krasniqi

  Prishtina, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje të gjithë anëtarëve të MyDasma dhe, veçanërisht, mergatës shqiptare! Unë jam Blondi Krasniqi nga Prishtina. Kam studiuar kompozicion dhe piano për, plot 16 vite dhe trombon për 2 vite. Kam shkruajtur vepra për orkestër dhe solo-instrmente të cilat edhe janë interpretuar nga instrumentistët më me nam në vend si dhe nëpër festivalet e njohura siç është ‘DAM Festivali’ dhe ‘Re Musica’. Megjithatë, krahas të gjitha këtyre angazhimeve, unë, gjithashtu, jam shumë aktiv nëpër ahengjet e ndryshme familjare, siç janë dasmat, fejesat, etj. Një përvojë e përgjithshme e cila nuk duhet të lihet pa u përjetuar nga ju. Kështu që, me dashurinë më të madhe do të isha pjesë e festave tuaja të vogla apo të mëdha familjare. Shtype ‘Merr çmimin’ këtu në MyDasma dhe ma dërgo kërkesën dhe, pas pak minutash, shihemi aty brenda, në MyDasma! Krenar me ju! Blondi

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë