Blerina Musa

  Ferizaj, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Për ju që nuk më njihni, unë jam Blerina Musa. Me muzikë kam filluar të merrem qysh në moshë të re. Sa për kureshtjen tuaj, rrjedh nga një familje me traditë në muzikën popullore shqiptare. Këndoj kryesisht këngë artistike, këngë popullore dhe argëtuese. Megjithatë, krahas angazhimeve në këto lloje muzikore unë jam mjaftë aktive edhe nëpët ahengjet e ndryshme familjare. Jam e lumtur që tani e tutje jam pjesë e My Dasma. Do të isha shumë e nderuar poashtu të jem pjesë e gëzimit tuaj familjar. Andaj, mos hezito, shtype tani "Negocio çmimin" dhe do të jemi në kontakt me ju shumë shpejtë. Nga unë Blerina, gjithë të mirat!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë