Bardha Arifaj

  Istog, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Une jam Bardha Arifaj e lindur dhe rritur ne Istogun pitoresk. Fillimishte me muzike kam filluar te merrem para 6 vitesh, sigurishte me muzike popullore neper ahengje te ndryshme familjare. Muzika ka qene pasion i imi, mirepo qe tani eshte bere profesioni im. Sa per kurreshtjen tuaj, une rrjedhi nga nje familje muzikantesh, keshtu qe e kemi tradite muziken popullore shqiptare. Une, padyshim se dua, qe te gjithe kete grumbullim energjie artistike, qe ng ate paret e mi dhe deri me sot, ta ndaj edhe me ju, saktesisht, ne dasmat dhe gezimet tuaja familjare. Andaj, ja ku jam, ne vendin ku me se lehti eshte per ju per t’me gjetur dhe rezervuar, pra, ne MyDasma. Do te ishte kenaqesi qe une te jem ne mesin tuaj, ne gezimin tuaj. Gjithe te mirat nga une, Bardha!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë