Korab Shaqiri

  Prishtina, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje unë jam Korab Shaqiri! Ju njoftoj të gjithë ju adhuruesit e mi dhe këngës sime, se edhe unë tashmë jam në Platformën MyDasma. Do të jem shumë i nderuar po të jem pjesë e gëzimeve tuaja familjare apo jofamiljare në përgjithësi. Tani, shtype "Negocio cmimin" dhe shihemi pas pak! Faleminderit shumë!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Pop
  • Muzikë Popullore Toske

Vendi në hartë