Dritëro Shaqiri

  Gjilani / Gnjilane, Kosovo

Merr çmimin

Detajet

Përshëndetje nga unë Dritero Shaqiri!

Ju njoftoj se, tashmë, edhe unë jam pjesë platformëns MyDasma. Urdhëroni dhe më rezervoni këtu!

Ju mirëpres! 

Gjithë të mirat nga unë, Driteroi!

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Gege
  • Muzikë Tallava

Vendi në hartë