LINTOR OSMENAJ

  Tirana, Albania

Merr çmimin

Detajet

Pershendetje. Jam Lintor Osmenaj, kengetar i muzikes se lehte dhe asaj popullore te jugut bashke me kolegun tim maestro Flori Mecanaj.

Ne moshe te re kam qene pjese e spektaklit "Ethet e se Premtes Mbrema" ne te cilin kam qene pjese deri ne netet finale. 

Muziken popullore e kam prej tradites familjare per te cilen kam bere edhe videoklipe bashke me kolegun Flori Mecanaj. Se fundmi kemi publikuar ne Youtube nje kenge e stilit kabare e cila quhet 'Dy Gota' - Flori & Lintori.

 

Aktivitetit tone gati 20 vjecar nuk i mungojne eventet e ndryshme neper koncerte e festivale si brenda dhe jashte shtetit, koncerte e festivale publike e shteterore.

Kalendari

# Data dhe ora e fillimit Data dhe ora e përfundimit
Asnjë e dhënë (shënim) s'u gjet

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Muzikë Pop
  • Muzikë Moderne
  • Muzikë Popullore Toske
  • Muzikë Popullore Gege

Vendi në hartë