Blerina Gashi

 

  • Çmimi €2 000,00
REZERVOJE TANI

Detajet

Mua me quajne Blerina Gashi dhe jam nga Prishtina jone e bukur.

I Lirë

  I Lirë (dispozicion)
  I zënë
# Data e fillimit Data e përfundimit
1. 2018-11-20 10:00:00 2018-11-20 12:00:00

Komentet (Vlerësimet)

S’ka ende ndonjë koment.

aftësitë

  • Asgjë nuk është listuar deri më tani.

Vendi në hartë