Filtrat

TË GJITHË KËNGËTARËT

Laureta  Pjetri

Laureta Pjetri

ÇmimiNegocio çmimin
  Durrësi, Albania
Përshkrimi

Jam Laureta Pjetri 

Kam lindur më dt 12.05.2000 ne Durres dhe banoj ne Durres

Origjina ime eshte Mirdita

Studente ne Vitin e 1 Bachelor ne Akademine e Arteve (Kanto) Tirane 

Qe ne moshen 5 vjecare kam filluar te kendoj edhe muzike popullore edhe

Leotrim  Xhaka

Leotrim Xhaka

ÇmimiNegocio çmimin
  Mitrovicë, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Leotrim Gjaka nga Mitrovica. Nëse dëshironi që dasma juaj të ngelet gjatë në mendjet e njerëzve, me një atmosferë të mrekullueshme, me këngë e valle absolutisht pa pushim, atëherë një shans të tillë, tashmë, e keni. Dua t’ju njoftoj se, nga tani e tutje, edhe

Leutrim  Gervalla

Leutrim Gervalla

ÇmimiNegocio çmimin
  Albanikë, Kosovo
Përshkrimi
Jam Leutrim Gërvalla nga Deçani i Kosovës. Me muzikë merrem që nga mosha 7 vjeçare. Unë, kryesisht, e këndoj muzikën popullore. Një gjë që dua të ndaj me ju këtu në MyDasma është pjesëmarrja ime në XFactor Albania. Ajo ka qenë një ekspiriencë shumë e bukur për mua. Pastaj, kam

Lili  Gjidodaj

Lili Gjidodaj

ÇmimiNegocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi
Kam 25 vite qe ushtroj profesionin tim si kengetare, por 15 qe jam pjesemarrese ne koncerte, dasma dhe evente te tjera te ndryshme. Nder keto vite profesioni im eshte ushtruar ne vendet si Shqipëri, zvicer, Austri, Gjermani, thene shkurt, ne te gjithe Evropen, Australi dhe Amerike. Tashme, edhe une

Luan  Qallaku

Luan Qallaku

ÇmimiNegocio çmimin
  Pejë , Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Luani! Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej vendit. Ju njoftoj se, tani e tutje, edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju, tashmë,

Maki  Maliqi

Maki Maliqi

ÇmimiNegocio çmimin
  Prishtinë / Priština, Kosovo
Përshkrimi

Përshëndetje nga unë Maki Maliqi!

Jam një këngëtar që jetoj dhe veproj në Prishtinën e Kosovës. Kam 20 vite eksperiencë në karrierën që e kam pasion. Marr pjesë në ahengje të ndryshme si dasma,

Marsona  Taçe

Marsona Taçe

ÇmimiNegocio çmimin
  Gramsh, Albania
Përshkrimi

Unë jam kengëtarja Marsona Taçe, e diplomuar në Akademine e Artve të Bukura, dega Kanto! Kam zgjedhur të komunikoj me njerëzit nëpërmjet këngës, pasi muzika depërton me lehtësi në shpirtrat e njerëzve! Dëshiroj të

Mejreme  Sermaxhaj

Mejreme Sermaxhaj

ÇmimiNegocio çmimin
  Dardanë, Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Mejreme Sermaxhaj nga Dardana e Kosovës. Nga tani e tutje edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju, tashmë, mund të më gjeni dhe rezervoni këtu në MyDasma pa as edhe më të voglin problem. Mos prit, mirëpo më rezervo tani dhe ne do të shihemi së shpejti në eventin tuaj! Nga