Filtrat

TË GJITHË KËNGËTARËT

Mejreme  Kurti

Mejreme Kurti

ÇmimiNegocio çmimin
  Tetovo, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)
Përshkrimi

Unë jam Mejreme Kurti. Jetoj në Tetovë - Maqedoni. Jam këngëtare e muzikës popullore. Me të (muzikë) merrem që në moshë të vogël. Fillimisht muzikën dhe këngën e kam pasur hobi, mirëop, ndërkohë, e bëra

Alban  Ibrahimi

Alban Ibrahimi

ÇmimiNegocio çmimin
  Ferizaj, Kosovo
Përshkrimi

Unë jam Alban Ibrahimi. Jam nga qyteti i Ferizajt. Muzika për mua është vetë jeta. E dua atë siç e dua dhe jetën. Kam nisur të këndoj qëkur isha fëmijë. Unë, mund të vij në ahengun tuaj vetëm me një pianist,

Albina  Jahjaga

Albina Jahjaga

ÇmimiNegocio çmimin
  Therandë, Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Albina Jahjaga nga Theranda. Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej vendit. Ju njoftoj se, tani e tutje, edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju,

Antigona  Goca

Antigona Goca

ÇmimiNegocio çmimin
  Ferizaj, Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Antigona Goca nga Ferizaj. Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej vendit. Ju njoftoj se, tani e tutje, edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju,

Arben  Jorgji

Arben Jorgji

ÇmimiNegocio çmimin
  Erseka, Albania
Përshkrimi

Përshëndetje! Unë jam Arben Jorgji dhe jam nga qyteti i Ersekës, qarku Korçë, Shqipëri. Jam këngëtar i këngës popullore tradicionale Kolonjare, Përmetare, Leskoviqare dhe i trevave të tjera të jugut. Kam marrë pjesë

Arbër  Maliqi

Arbër Maliqi

ÇmimiNegocio çmimin
  Gjilan, Kosovo
Përshkrimi

Përshëndetje për të gjithë ju në MyDasma! Unë jam Arbër Maliqi. Jam nga Gjilani i Kosovës. Sapo kam perfunduar Akademine muzikore ne Prishtinë, ne drejtimin e Kantos – Solokendim. Kendoj kryesisht keng artistike, kenge popullore dhe argetuese.

Argtim  Iseni

Argtim Iseni

ÇmimiNegocio çmimin
  Gjilani / Gnjilane, Kosovo
Përshkrimi

Përshëndetje! Unë kam një karrierë disa vjeçare si këngëtar. Së shpejti do publikoj edhe këngën time më të re që titullohet: ''Kena mujt ma shumë me ba'' në bashkëpunim me këngëtaren e