Filtrat

TË GJITHË KËNGËTARËT

Dhurata  Alijaj

Dhurata Alijaj

ÇmimiNegocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi

Quhem Dhurata Alijaj. Lindur dhe rritur ne Laç te Kurbinit. Jetoj ne Tirane. Kam diplomuar ne degen e Gjuhes dhe Letersise Shqipe. Muzika per mua eshte pasioni me i madh i jetes sime. Kam qene e angazhuar neper koncertet shkollore qysh ne femijeri dhe ne vazhdimesi neper festivalet folklorike.

Elbasan  Zogaj

Elbasan Zogaj

ÇmimiNegocio çmimin
  Fushë Kosovë, Kosovo
Përshkrimi

Pershendetje nga une Elbasan Zogaj! Tashme jam shume i lumtur, qe, me ne fund, edhe une jam pjese e platformes MyDasma. Nga tani e tutje, ju njerez te respektuar, mund te me gjeni ketu dhe te me rezervoni per te gjitha ahengjet tuaja, pikerisht ketu, ne MyDasma. Eshte shume e lehte, eshte falas, e

Elita  Reçi

Elita Reçi

ÇmimiNegocio çmimin
  Struga, Macedonia (the former Yugoslav Republic of)
Përshkrimi

Përshëndetje nga unë Elita Reçi! Unë jam profesoreshë e muzikës në Shkollën e mesme të muzikës në Strugë. Më lejoni t’ju flas pak për biografinë time prej artisteje: unë, me muzikë kam filluar të

Enkel  Kasemi

Enkel Kasemi

ÇmimiNegocio çmimin
  Peqini, Albania
Përshkrimi

Përshëndetje , unë jam këngëtari Enkel Kasemi . Muzika popullore është një kategori muzikore që mua më ka bërë për vete , dhe prej vitesh unë i kam kushtuar jetën time saj . Kam qënë dhe do vazhdoj të jem i pranishëm

Ervis  Demarku

Ervis Demarku

ÇmimiNegocio çmimin
  Elbasan, Albania
Përshkrimi

Përshëndetje nga unë Ervis Demarku! 

Jam k

Fadil  Shala

Fadil Shala

ÇmimiNegocio çmimin
  Dudelange, Luxembourg
Përshkrimi

Përshëndetje! Unë jam Fadil Shala, këngëtar i kahmotshëm i të gjitha festave (të mëdha e të vogla) shqiptare. Unë, me kënaqësinë më të madhe, këndoj në të gjitha trevat shqiptare edhe pse jetoj larg vedlindjes,

Fatbardh  Karaj

Fatbardh Karaj

ÇmimiNegocio çmimin
  Tirana, Albania
Përshkrimi

Përshëndetje! 

Unë kam shumë vite që këndoj. Karrierën time si këngëtar e kam nisur që në moshën 10 vjeçare duke kënguar fillimisht nëpër festat e ndryshme që organizonte shkolla dhe Qendra Kulturore.

Fatjon  Berati

Fatjon Berati

ÇmimiNegocio çmimin
  Elbasan, Albania
Përshkrimi

Përshëndetje nga unë Fatjon Berati! Së pari kënaqësi dhe privilegj të jem pjesëmarrës në gëzimet tuaja! Vlerësim i lartë për mua është besimi juaj për pjesëmarrjen time në gëzimin tuaj. Më kënaqësi