Filtrat

TË GJITHË KËNGËTARËT

Gramos  Daku

Gramos Daku

ÇmimiNegocio çmimin
  Gjilani / Gnjilane, Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Gramos Daku nga Gjilani, Kosovë. Kam qenë dhe vazhdoj të jem shumë aktiv nëpër evente të ndryshme familjare. Sot, dua t'ju njoftoj se edhe unë jam bërë pjesë e platformës MyDasma. Ju, tashmë, mund të më gjeni dhe rezervoni këtu në MyDasma pa as edhe më të voglin problem. Mos

Gramoz  Ahmetaj

Gramoz Ahmetaj

ÇmimiNegocio çmimin
  Prizren, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje nga unë Gramoz Ahmetaj. Unë jam nga vendi më i bukur në Kosovë, Prizreni. Nëse dëshironi që dasma juaj të ngelet gjatë në mendjet e njerëzve, me një atmosferë të mrekullueshme, me këngë e valle absolutisht pa pushim, atëherë një shans të tillë, tashmë, e keni. Dua

Hysi  Hasani

Hysi Hasani

ÇmimiNegocio çmimin
  Prishtina, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje për të gjithë ju! Këngëtari me emrin e plotë Hyzri Hasani, i njohur në skenën e Estradës si Hysi, vjen nga Malësia e Gollakut ndërsa është i lindur dhe i shkolluar në Prishtinë. Po aty, pra në Prishtinë, ai kreu shkollën fillore, të mesmën dhe Fakultetin Juridik. Hysi,

Hyzri  Berisha

Hyzri Berisha

ÇmimiNegocio çmimin
  Ferizaj, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje për të gjithë ju nga une Xili Berisha! Jam nga Ferizaj i Kosovës. Tashme, edhe une jam pjese e platformes MyDasma dhe, natyrisht, se do te doja te isha edhe pjese e gezimeve tuaja familjare. Une ju falenderoj perzemersisht per kohen dhe shume rrespekt per ju! Gjitha te mirat nga une

Ilir Bajrami  LOSHI

Ilir Bajrami LOSHI

ÇmimiNegocio çmimin
  Gramsh, Albania
Përshkrimi

Përshëndetje , unë jam këngëtari Ilir Bajrami ose ndryshe sic me njohin te gjithe Loshi i Gramshit . Muzika popullore eshte me shume se thjesht nje pasion , dhe prej vitesh unë i kam kushtuar jetën time asaj . Kam qënë dhe do vazhdoj të jem i pranishëm

Jehona  Sadriaj

Jehona Sadriaj

ÇmimiNegocio çmimin
  Istog, Kosovo
Përshkrimi
Përshëndetje të gjithve! Jam Jehona Sadriaj e lindur dhe rritur në Istogun pitoresk. Përveçse talentin, mund të them se kam një pasion të fuqishëm për muzikën dhe, në veçanti, për këngën shqipe. Kam, pothuajse, një dekadë qëkur nisa të këndoj gjithandej vendit, si nëpër aktivitete

Jola  Muça

Jola Muça

ÇmimiNegocio çmimin
  Burreli, Albania
Përshkrimi
Unë jam Jola Muça nga Burreli, Shqiperia.Jam kengetare e muzikes popullore,muzika esht pasioni me i madh i jetes time dhe pse kam studiuar gjithashtu per fashion design dhe parukeri e estetike.Pasionin per muziken kam filluar ta zhvilloj qe ne femiri ne koncertet,festivalet e shkolles dhe ne pallatin

Kati  Zhubi

Kati Zhubi

ÇmimiNegocio çmimin
  Gjakovë , Kosovo
Përshkrimi
Unë jam Kati Zhubi nga Gjakova. Unë, për të gjithë ata që s'kanë pasur rastin të më njohin më parë dhe ta dëgjojnë këngën time, kam qenë dhe jam shumë aktiv nëpër evente të ndryshme gjithandej vendit. Ju njoftoj se, tani e tutje, edhe unë jam pjesë e platformës MyDasma. Ju, tashmë,