Visar Peje
Visar Peje

Këngëtarin
Prishtina, Kosovo

Beqiri (themeluesi i platformës MyDasma) ka qenë (dhe është) vërtet miqësor për të punuar me të.

Beqiri (themeluesi i platformës MyDasma) ka qenë (dhe është) vërtet miqësor për të punuar me të. Ekipi i MyDasma, pothuajse, i rregulloi të gjithat për mua. Unë vërtet jam shumë i zënë kështu që, pse të mos jem në platformën MyDasma dhe ta adoptoj një sistem fantastik menaxhimi dhe i tëri online, madje i cili më vendos dhe mbanë në mesin e të rinjve dhe mërgimtarëve tonë gjithandej botës.