Zait Aliu
Zait Aliu

Këngëtarin
Tirana, Albania

Beqiri (themeluesi i platformës MyDasma) ishte fantastik të komunikosh me të

Beqiri (themeluesi i platformës MyDasma) ishte fantastik të komunikosh me të. Ai, përveç tjerash, pa kurrfarë përtese, më përgjigjej çkado që unë e pyesja atë. Me MyDasma ndihem në duar të sigurta. Faleminderit dhe paçim punë të mbarë, MyDasma!