Cani Etemi
Njerëz të sigurtë, të besueshëm dhe të shkëlqyeshëm për të punuar me ta
Cani Etemi

Këngëtarin
Prishtinë / Priština, Kosovo

Selvete Terstena
Unë nuk jam shumë e shkathët në teknologjinë kompjuterike, mirëpo ekipi i MyDasma është i shkëlqyeshëm për të punuar me të
Selvete Terstena

Këngëtarin
Heidelberg, Germany

Zait Aliu
Beqiri (themeluesi i platformës MyDasma) ishte fantastik të komunikosh me të
Zait Aliu

Këngëtarin
Tirana, Albania

Nimet Leka
Vërtet më pëlqen shumë se si gjithçka është e shkruar me qartësi të lartë
Nimet Leka

Këngëtarin
Shkoder, Albania

Aroilda Albrahimi
Si një këngëtare e re mendova se do të ishte një mënyrë e shkëlqyeshme për të filluar karrierën
Aroilda Albrahimi

Këngëtarin
Tirana, Albania

Leutrim Gërvalla
Unë jam i ri në karrierën time muzikore dhe kur dëgjova për herë të parë për MyDasma mendova se cili është çmimi nëse bëhem pjesë e saj, përkatësisht, çfarë përqindje merr MyDasma?
Leutrim Gërvalla

Këngëtarin
Deçan, Kosovo

Visar Peje
Beqiri (themeluesi i platformës MyDasma) ka qenë (dhe është) vërtet miqësor për të punuar me të.
Visar Peje

Këngëtarin
Prishtina, Kosovo