business-iconA jeni biznes festash/dasmash?

Këngëtar, pronar restoranti, kameraman /fotografist, DJ, vallëtar, floktar, grimer, etj? Klikoni këtu dhe zbuloni se si MyDasma mund t'ju avancojë karrierën/biznesin tuaj!

arrow
business-iconA keni një aheng/dasëm që do ta organizoni?

Zbuloni se si MyDasma mund t'ju ndihmojë të planifikoni ahengun tuaj nga kudo në botë Klikoni këtu!

arrow
led-bg

SHTËPIA

Çka është diçka që shqiptarët kanë dëshirë ta bëjnë më së shumti?

Dasma, gazmendi, këngëtari, restoranti, frizerja, grimerja, fotografisti, etj., etj,. janë fjalët që, tani për tani, më së shumti i dëgjon nga çdo shqiptar i madh apo i vogël, grua apo burr, vajzë apo djalë, i varfër apo i pasur, vendas apo mërgimtar. Ne, shqiptarët, duam që gazmendi ynë të jetë më i bukuri i realizuar ndonjëherë në tërë shqiptarinë. Thjesht, si në përralla. Thjesht, duam që të gjithë të flasin për të, për vite të tëra. Një gjë e tillë ka qenë shumë e vështirë për t’u jetësuar, por, tani e tutje, jo më. Me MyDasma, ju mund të organizoni dasmën dhe gazmendet tuaja, saktësisht, ashtu siç ju i imagjinoni dhe dëshironi, madje edhe përtej imagjinatës suaj.

Me MyDasma, përmasat e bukurisë dhe madhështisë së gazmendit tuaj, tanimë, janë në gishtërinjtë e duarve tuaja.

Regjistroje Biznesin Tënd

Regjistroje biznesin tënd me ne
dhe zhvilloje atë më shpejt

Këngëtarin

Restorantin

Kameramanin

Fotografistin

Kameramanin dhe Fotografistin

Floktari/ja

Kuzhinieri

Vetura me qira

Veshje nusesh

Luleshitës

Dekorime dasmash/gazmendesh

DJ/Pianist/Komedian

Pajisje dasmash/gazmendesh

Muaji i mjaltit

DJ

Valltarët

Dekori

Këngëtar
ne duam që ti të
Dukesh Bukur
në MyDasma.
Regjistrohu FALAS deri më 15 mars 2020 dhe përfito një palë fotografish profesionale, po ashtu, falas nga MyDasma të bëra nga fotografisti ynë . Të duhen 2 minuta kohë për t’u regjistruar .
Oferta vlen vetëm për këngëtarët në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mali të Zi dhe Luginë të Preshevës.
Ose, për më shumë, kliko Bisedo me MyDasma!